Slagelse Erhvervscenter afholder i løbet af juni en række arrangementer, inden skoleferien sætter ind og for alvor lægger en dæmper på markedet.

Det betyder dog ikke, at man ikke skal udvikle og optimere i mellemtiden, og Slagelse Erhvervscenters arrangementer i løbet af juni kunne være med til at give en fordel, når sommeren begynder. slagelse erhvervscenter

4. juni: Multimedia og kommunikation – nye horisonter.
Denne workshop har til formål at åbne og udvide horisonten ift. nye teknologier i virksomheders kommunikation. Det bliver en introduktion til udviklingen af apps, animationer eller grafiske tiltag af anden karakter fra IT’ens verden, der skal fremme din virksomheds økonomi.
Kurset afholdes d. 4. juni kl. 15.30-17.30 på Willemoesvej 2C i Slagelse.
Læs mere her.

9. juni: Intro til kurset Raketvækst.
I slutningen af august afholder Slagelse Erhvervscenter et flerdages-kursus om hvordan, man skaber en eksplosiv vækst i sin virksomhed. To vækstkonsulenter vil introducere kurset, og dermed også få afstemt forventningerne for de kommende kursusdeltagere.
Introduktionen afholdes d. 9. juni kl. 16-17 på Willemoesvej 2C i Slagelse.
Læs mere her.

10. juni: Vækst via ledelse.
Som leder kan det være svært for alvor at få tid til faktisk at lede virksomheden, når den daglige drift ligeledes presser sig på.
Dette kursus, der strækker sig over flg. datoer: 10. og 11. juni, 20. og 24. august, har til hensigt at give lederen de redskaber, det kræver, at få tid og overskud til ledelse i din virksomhed.
Kurset afholdes d. 10. juni fra kl. 9 og slutter d. 11. juni kl. 16 på Skælskør Vandrehjem. Læs mere her.

16. juni: Mentorer styrker virksomheden.
Nogle gange kan det være gavnligt at få helikopterperspektiv på sin virksomhed, fordi en udefrakommende måske lettere ser løsninger og fordele ved noget, man ikke selv kan se, når man står i det.
Det er også årsagen til, at Slagelse Erhvervscenter d. 16. juni afholder dette morgenmøde for at give virksomhederne mulighed for at blive en del af et professionelt mentor-netværk.
Mødet afholdes d. 16. juni kl. 8-9.30 på Willemoesvej 2C i Slagelse.
Læs mere her.

16. juni: Hvorfor ikke prøve Norge?
I Skandinavien har man altid set lidt op til nordmændene med deres enorme rigdomme; bl.a. forårsaget af olien. Det er et meget interessant marked at komme ind på, hvorfor Slagelse Erhvervscenter har arrangeret et møde, hvor man kan komme at høre erfaringer med og potentialer for at komme ind på det norske marked.
Mødet afholdes d. 16. juni kl. 15-18 på Willemoesvej 2C i Slagelse.
Læs mere her.

25. juni: Iværksætterfrokost.
Slagelse Erhvervscenter inviterer i samarbejde med Upper Hill Gastropub til iværksætterfrokost, hvor det er muligt at møde både investorer og serieiværksættere til en hyggelig middag.
Programmet byder på foredrag fra bl.a. Per Wimmer, der udover at være gammel Slagelse-dreng, også er blevet en utroligt succesfuld finansmand. Herudover kommer også Casper Blom, der som ung iværksætter har haft masser af succes.
Arrangementet afholdes d. 25. juni kl. 12.30-16.30 på Upper Hill Gastropub i Slagelse. Det koster 300 kr. at være med.
Læs mere her.