Denne foredragsrække begynder den 22. januar med vin fra Sydøsteuropa, hvor vinkender og ekspert Mik Risom Pedersen vil tage os med på en tur igennem Europas fineste vine og fortælle historier om vinenes oprindelseshistorier.

Foredragsrækken består af i alt tre foredrag, der i sin helhed skal give et basalt kendskab til den store verden, der åbner sig i takt med at interessen for vin skærpes.

Den 26. februar vil andet foredrag i rækken være om italienske vine fra Veneto-området, hvor nogle af de mere kendte vine såsom eksempelvis Amarone fra Valpolicella-området skal smages og undersøges; dette også med vinkender og ekspert Mik Risom Pedersen.

Sidste foredrag i rækken vil finde sted den 26. marts, hvor Mik Risom Pedersen i selskab med Lars Gøtterup vil fortælle anekdoter, oprindelseshistorier og andet fra Portugal, der er sidste foredrags tema. Her vil ydermere være mulighed for at smage ost og pølse importeret direkte fra Portugal.

Hele foredragsrækken kan erhverves for den nette sum af 225 kr., der naturligvis også indebærer muligheden for at smage på de mange vine. Tilmelding foregår igennem FOF.dk.

vindruer