Efter et turbulent efterår for FC Vestsjælland, der har budt på lidt af hvert, er de vestsjællandske drenge igen klar til at tage fat på udfordringerne i Superligaen. Den 27. februar er den første kamp på hjemmebane efter vinterpausen, og den skal spilles imod SønderjyskE.

fcv kamp

2014 har budt på nedture for FC Vestsjælland, bl.a. er vikingerne kommet lidt for tæt på en truende nedrykning, da de over vinterpausen har ligget på en 11. plads, kun undergået oprykningsholdet fra Silkeborg. Denne form er hele holdet naturligvis meget motiveret for at få ændret, ligesom cheftræner Michael Hansen uden tvivl har brugt sin vinterpause på at gruble over, hvad der måtte gøres anderledes i den vestsjællandske trup.

I vinterpausen er det bl.a. blevet tid til at ansætte en ekstra assistenttræner, Janus Blond, samt en ny sportsdirektør, Jacob ”Gaxe” Gregersen. De skal begge være med til at højne det sportslige niveau i og omkring hele det vestsjællandske hold. Derudover har man lejet en række spillere ud, men det ser ud som om, at stamtruppen vil være den samme, som før vinterpausen.

Så skal du være vidne til, at Slagelses vikinger vender skuden, så foregår det på Slagelse Stadion, den 27. februar, hvor der vil være et brag af en fodboldfest. Billetter kan købes via fcvvikings.dk eller foran stadion.

/Theis Schønning