kennSlår man op i en encyklopædi for at finde ud af, hvad blues egentligt er, så vil man finde ud af, at det blev opfundet af de sorte sydstatsslaver, der sang om dårlige sociale kår samt deres hårde liv.

Skal man opfylde kriterierne for ægte blues, skal man kunne leve igennem sin musik fuldt ud, man skal kunne bevæge og begejstre publikum med sin musik, ligesom man skal være oplært i hemmelighederne bag musikken af en mester. Det eneste kriterium, som Kenn Lending ikke opfylder er, at han ikke er født og opvokset i sydstaterne i USA.

Kenn Lending Blues Band kunne i 2010 fejre 30 års jubilæum. Det har været nu 35 år med en masse oplevelser, heriblandt hans nærmest symbiotiske forhold til den amerikanske blues-musiker, Champion Jack Dupree, igennem en årrække.

Denne aften tyder på at blive en aften i den afroamerikanske musiktradition, der vil favne alt fra stille Mississippi Blues ind over den mere funky og soul’ed Urban Blues. Det hele foregår den 20. februar på Badeanstalten i Slagelse. Billetter kan købes via musikhusets hjemmeside eller på billetnet.dk.